04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дано Новата година ми донесе повече и по-добре платена работа!


Искам да споделя с вас колко съм доволна от изминалата година, както и от онова, което ми се случи.
здравеАз бях много притеснена в началото на миналата година, заради влошеното положение при мен. Имах хиляди неща, които ми объркваха живота – заеми, безпаричие, проблеми с роднините. Просто някакъв адски кутсуз. Не знам на какво се дължеше и затова помолих Магда да ми изготви един от нейните пентакли. Главно исках да имам работа, да съм добре финансово, не да съм богата, а да мога да си посрещам нуждите. И някъде през март миналата година най-накрая се сдобих със заветния пентакъл Не мога да кажа, че всичко се оправи като с вълшебна пръчица. Малко по малко се наредиха нещата и аз си стъпих на краката. Помощта на пентакъла явно си е казала думата. Вече имам по-хубава работа, добре съм с парите, успях да погася малко заеми и останаха само големите плащания, но поне вече е само едно.

Започна да ми спори във всичко. Сигурно защото аз бях по-спокойна и уверена в себе си, може и някакво внушение да е, но каквото и да е важното е, че лошото е зад мен.

Сега влагам двойно повече сили, за да мога да се измъкна съвсем и да заживея живота си далеч от неудачите. Дано за всички хора да е така добра годината и Съдбата да им поднася само хубави неща.

Нина от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.