28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Верни приятели се намират много трудно


Казвам се Вера Стоянова и съм на 36 години от Варна. Живея в София в момента, но често се връщам в родния си град, защото там е приятелят ми.
приятелиПовод да пиша на Магда стана постъпката на една жена, която мислех за моя приятелка, и то добра приятелка. С нея сме заедно от ученички още, но една случка отпреди година ни раздели. Пиша сега, за да кажа на Магда, че всичко онова, което ми беше пророкувала се случи и честно казано – не вярвах, че ще се окаже права.

Преди около година имах проблем с моя приятел, с когото сме заедно сега. Имах подозрения, че ми изневерява. Тогава говорих с моята приятелка, споделих й болката си и тя ми вика, че нямало такова нещо, че ми бил верен, че аз само си втълпявам, а той изобщо не поглеждал други.

Оказа се, че той ми е изневерявал с нея, като точно в онзи период, в който се бяхме разделили с него, тя му е наговорила куп глупости по мой адрес. Изобщо – голяма интригантка! Добре че беше Магда да я разобличи.

Сега пак съм с него, но поне нея вече я изолирах и знам, че няма да ми пречи на живота. А я мислех, за истинска приятелка….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.