13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам тази година да остане зад гърба ми


Пиша ви по повод писмото, което изпратих преди време на Магда, в което помолих ако може да ми каже някои неща за бъдещето.
невъзможна любовАз бях много отчаяна, когато й писах, защото ми се бяха заредили само лоши неща и си мислех, че няма излизане от от този омагьосан кръг. Лош късмет ли беше, магия ли – не знам, но направо не ми се живееше. За тези дванадесет месеца смених работата си, местожителството си и любимия си. Изобщо не ми беше нито хубаво, нито лесно, нито пък радостно на душата. Затова искам да я забравя, да я зачеркна и, ако може, повече никога да не ми се случва.

Благодарна съм на Магда, че ми даде надежда и най-вече съм й благодарна за това, за което ми каза за работата ми. Поне там нещата се оправиха и съм доволна и щастлива, че няма да имам дертове на този фронт.

Що се отнася за любимия – там нещата са още в началото и не смея нищо да казвам. Само надежди има, никакви очаквания. Аз така от последния чаках, чаках да ми каже разни неща, а то какво излезе – заряза ме без предизвестие. Затова сега гледам аз да съм добре, пък другото ще се оправи.

Благодаря на тази добра жена Магда, че ми помогна да си повярвам и да продължа напред, въпреки трудностите.

М. Г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.