Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Реших да сложа край на този ужасен брак : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Реших да сложа край на този ужасен брак


Бяхме семейство в продължение на 5 години. Още две години бяхме просто гаджета. Сега вече сме разделени.

 

раздяла

Тази раздяла беше най-трудното ми решение, което трябваше да взема. Но го направих. Най-вече заради него. Свързва ни голяма любов, която все още я има, но и за двама ни ще е по-добре да не сме заедно. Причината е прозаична – той ми изневери. И макар да знаех, че това е само физическа изневяра, аз не можах да я преглътна, защото не се случваше за първи път.

За решението ми помогна и консултацията с Магда, която направих. При такива положения винаги е по-добре да погледнеш в бъдещето и, ако може, някой да ти даде някакъв съвет.

Аз бях изпаднала в състояние, в което буквално бях забила. Нищо не ми се правеше, нищо не можех да свърша. Не вършех и работата, която трябваше да свърша. Виждах че и той се измъчва. Има такива хора – уж обичат някого, но в същото време не могат да се откажат от разнообразието. Не знам на какво се дължи. Знам само, че аз не мога да живея повече по този начин. Тежко ми е и ми е трудно. За съжаление поне на този етап не с е очертава да имам ново семейство.

И все пак, в момента ми е много по-спокойно. Чувствам, че съм направила едно добро. И животът ми малко по малко започна да възвръща нормалния си ритъм. Знам, че ще дойде момента, в който и аз да бъда щастлива. Вярвам в това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.