07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Животът ми бе спокойно тъжен преди да се появи той


Много искам да споделя с вас радостта от онова, което ми каза Магда и най-вече радостта от това, че се сбъдна.
сбъдната любовАз от дълги години живея в чужбина. Казвам се Ваня. По професия съм учителка, но тук работя като гледачка на възрастни хора. Това за мен няма никакво значение. Важното е да печеля достатъчно, за да помагам на децата си, които вече са големи. Аз ги отгледах сама, защото баща им ни напусна много рано. Това никога не ми е тежало, даже напротив.

През годините животът ми беше прекалено скучен. Нямах време за любов, въпреки че от време на време се явяваха някакви мъже. Всичко беше замалко. Нищо сериозно. Не знам защо. Най-вероятно грешката е била моя.

В един момент обаче ми омръзна да блъскам все сама. Искаше ми се каквото съм събрала – събрала, да се прибера и да си имам някой човек до мен. Взех че писах на Магда ей така, на шега. И тя съвсем сериозно и отговорно ми каза, че ще срещна до края на годината човек само за мен. малко се поколебах дали да й повярвам, но после си казах – защо не. И той действително се появи. Емигрант като мен, разведен, малко по-голям. Все още не го познавам много добре, но се надявам всичко да е наред.

Една Надежда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.