13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Кой може да обича истински на тази Земя?

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Много пъти съм си задавала въпроса дали в моя нещастен живот ще срещна някой, който да ме обича ей така, само защото съм аз, без очаквания, без превземки и други лиготии.
любов към дететоОжених се млада и по любов, но явно само аз съм си мислила, че има любов между нас. Щом се роди детето той си показа рогата. Взе да ходи по други жени, да ми вика, да ми се кара, да ме обижда. Даже ми посегна няколко пъти. Разведохме се. Сама си отгледах детето. Каквото трябваше да се прави, аз го правех. Бях и баща, и майка. От време на време се явяваше някой, който да ми запълва времето, но нищо не се получи. Аз не съм и настоявала, защото ги виждах какви са.

Малката като стана на 16 години и аз взех, че писах на Магда, хем за нея да ми каже нещо, за бъдещето, хем за мен. Имаше малко надежда за мен. Хубави неща каза за детето, мен това повече ме радва. Аз от цялата работа разбрах, че единствения човек, който ще ме обича така, без да има защо, е тя. Любовта на детето никой не може да ти я даде, нито да ти я вземе. Поддържаме се с нея сега и ми е хубаво, по-спокойно ми е. Даже не мисля за любов. Ако идва – да идва, ако не идва – аз си имам!

Росица Димитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.