Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имах най-скромни очаквания, а тя ме предаде : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах най-скромни очаквания, а тя ме предаде


Аз съм разведен от 6 години. С първата ми жена се разделихме, защото тя реши да ме замени с по-нов модел.
обида
Мъчно ми беше само за детето, но в началото успях да превъзмогна тъгата с много работа. После той сам започна да ме търси, защото е достатъчно голям, за да се влияе от онова, което казва майка му. Разбираме се много добре и той ми е и като приятел, защото всичко си споделяме с него.

На госпожа Магда писах, защото попаднах на една жена, абсолютна измамница. Направо не знам вече какво да мисля за тези жени. Почвам да се съмнявам дали в мен не е грешката. Опитвам се да се държа нормално, но явно аз съм много старомоден. Явно времената са други вече. Искам да се разбирам с хората така, както предполагам, че е нормално – правиш добро, отвръщат ти с добро. Не искам да се правя на това, което не съм.

Последната ми изгора май имаше по-големи очаквания, защото още на третия месец ми предложи да сме станели семейство. После разбрах, че подбудите й са материални. Разделихме се по съвет на Магда, която ми каза, че тази жена има нещо лошо в характера й. Аз поразпитах и разбрах, че изобщо не съм първия, че даже има хора, които вече са се опарили от тази измамница. Пак добре, че навреме се спасих, благодарение на Магда.

Евлоги Крумов т Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.