06.12.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той е по-малък от мен, но сме щастливи


Благодарение на тази добра жена Магда, аз успях да се събера с любовта на моя живот.
любовАз много се колебах дали точно той е онова, което искам и от което имам нужда, но макар и по-малък от мен, той доказа любовта си към мен и затова ас съм много щастлива. Съдбата ни срещна, в това съм убедена.

Дълго време бяхме колеги с него. После аз напуснах и започнахме да се срещаме ей така, от време на време, като стари колеги. И от среща на среща, искрите между нас започнаха да прехвърчат. Аз все имах едно на ум, че това не бива да се случва, защото той е по-малък от мен със седем години, но явно ни е било писано. А и Магда така каза. Не знам защо, но макар и по-малък от мен, той е много по-зрял от сума ти мои връстници.

Човекът просто знае какво иска от живота и умее да прави точните неща, за да го получи. Най-щастлива съм била с него и се надявам щастието ни да не свършва. Според Магда той е моята кармична половинка и аз съм много щастлива от това. Дано имаме дълги години на любов и взаимно споделяне. Така да е и за всички хора, които са открили любовта си.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.