08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах си една мечта, а тя се оказа ялова

анорексия


Много исках да бъда с едно момиче, дори вече бях започнал да правя планове.
самотенНие бяхме заедно в продължение на 5 години. Най-интересното е, че никой не знаеше дали и че изобщо сме заедно. Пред общите ни приятели и познати движихме така, все едно всичко е само като за познати – здрасти, здравей, чао и това е. Никой не може да предположи, че между нас има нещо. Не знам дали това не е било само в моята глава, но май само аз съм си мислел, че нещата са сериозни между нас, че има нещо повече от единия секс, който се случваше все по едно и също време на седмицата.

Не знам, аз така и никога не уточних какво е тя за мен, никога не си казахме някакви специални думи, но аз си я чувствах близка. И от нея не съм чул каквото и да е. Просто е било някаква сексуална афера и тя ме е използвала за екскурзиите и подаръците, и другите неща. Знам ли… Май аз съм бил единствения глупак.

Сега тя е с друг човек. Толкова по-различна е. Говори за това как иска да има деца, как за нея семейството било всичко. И разбира се – живеят заедно. Още от първия месец на запознанството си. Какво да ви кажа – опичайте си акъла и не съжалявайте ако сте загубили някого, а си задайте въпроса защо го губите.

Един самотник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.