чт. окт. 29th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Знаех, че любовта рано или късно ще ме споходи!Аз винаги съм живяла с усещането, че един ден така или иначе любовта ще дойде при мен.
обичанаЗнаех, че ще бъда обичана и че ще обичам. Това винаги съм искала и към това винаги съм се стремяла. Най-много от всичко съм искала да имам семейство и в крайна сметка го получих. Сега имам приятел, който прави всичко за мен и ме обича такава, каквато съм. Аз имах няколко не особено приятни преживявания в любовта, но това не ме отказа нито да чакам, нито да се надявам. Затова съм благодарна на Магда, която за разлика от всички други гледачки, които посетих, се оказа най-права и успя да ми вдъхне надежда и да не се отказвам. По едно време наистина се бях отчаяла. Само като си спомня с какви хора имах работа, особено последния.. Толкова сълзи пролях заради него. Беше ревнив и непрекъснато ме следеше. А аз нямаше с какво да го изненадам. Бях му вярна. Не знам какво му беше влязло в главата.

Сега всичко това е минало. Имам верния човек до себе си. Магда ми помогна да видя истината и аз сега съм повече от щастлива. Много е важно човек да има надежда. Аз пожелавам на всички весели празници и щаслива Нова година.

Светла

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.