13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовникът провали семейството ми

анорексия


В продължение 25 години бях съпруга за пример. Каквото се искаше от мен – правех го. Бях вярна, всеотдайна.
любов

Не съм чакала награда за това, но в един момент забелязах, че мъжът ми не е същия. Уж е с мен, а не е с мен, не ме нарича с милите имена, с които ме наричаше преди, не правим секс толкова редовно. И това се случи преди години, когато детето замина в София да учи и останахме сами. Тогава си казах: ето сега е времето да си принадлежим един на друг, както е редно. Лъгала съм се.

Оказа се, че той всичко е правел само за пред детето. Чакал е само да замине и да се отдръпне от мен. Честно казано, не знам дали има друга жена. Никога не съм ровела, не съм търсила, не съм шпионирала и не съм се интересувала. Аз не съм такъв човек.

Лошото е, че преди около две години срещнах мъж, който ми даде всичко онова, от което имам нужда. Мислех да е само временно, само между другото, но се увлякох. Не знам как стана, но се случи. Преди няколко месеца мъжът ми разбра и стана скандал. Разделихме се уж временно.

Това ме накара да пиша на Магда, за да разбера какво ще се случи, как ще се развият събитията. Исках да знам ще запазя ли семейството си или ще имам ново семейство, с новия човек. Осъзнавам, че синът ни е вече голям и… Просто не знаех какво да правя. Магда ми помогна много с нейните насоки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.