Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Защо не успях да намеря подходящата жена? : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Защо не успях да намеря подходящата жена?


Аз не търсех идеалната, аз търсех подходящата жена, жена, която да ми подхожда на мен, да се разбираме и всичко да ни е наред.
идеална женаИмам вече един брак зад гърба си, големи деца. Можех да си я карам така, със случайни връзки, една да мине, друга да дойде, но аз не съм такъв човек и тези неща не са ми по вкуса. Аз исках да си имам сигурен човек, така вечер като се връщам от работа, да има при кого да се прибера. Но все не го намирах този човек. Защо?

Този въпрос зададох и на гадателката Магда, която ми каза, че това било така, защото съм имал магия от една, дето се разделих с нея, понеже все в портфейла ми гледаше. Аз не съм някой богаташ, но се трудя много и добре изкарвам. Та тази жена решила да ми навреди по този начин. Не знам какво да кажа, но важното е, че всичко мина. Сега Магда ми е направила личен пентакъл, с който да мога да отблъсквам лошото направено от тази жена и много се надявам най-после да попадна на добър човек.

Славчо Филипов Иванов от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.