13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Жените ме изпълват с недоверие

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Опитвал съм да бъда като другите, да се държа като тях, да давам на жените онова, което искат, обаче през това време не съм бил аз.
довериеИ понеже се уморих да бъда някой друг, реших да бъда себе си. За мен е важно да уважавам жената, да се разбираме и всичко да е наред. Не искам да се чувства задължена, не искам да има някакви притеснения или нещо подобно. Всичко, което трябва да прави един мъж, аз го правя, но не съм някой, дето обича по заведения да ходи или да парадира.

Но така и не можах да си намеря жена като за мен. Все нещо не им харесваше. Или съм бил прекалено мълчалив, или прекалено скромен… Угода няма. Затова колкото и да е нетипично, реших да питам гадателката Магда дали ще се намери и за мен жена, която да ме разбира и да ме обича такъв, какъвто съм. Магда каза, че сам няма да остана, но засега не се очертавало нищо сериозно на хоризонта. Не че ми пука особено, но пък ми се ще да имам някой до себе си. Но, щом е казала Магда, ще чакам, какво да правя. Важното е мир и сговор да има.

Иван от Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.