23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Жива съм, това е най-важно!


Искам да изкажа своята благодарност от доброто отношение на Магда, която ми отговори в труден за мене момент.
несгодиМинах през много несполуки и много проблеми, но поне успях да се съхраня като човек. Сега най-накрая си отдъхнах, защото малко ми се подредиха нещата. Имам желание да споделя с всички онова, което ме крепеше през годините. Колкото и познато да ви прозвучи, това беше вярата, че все някога и на мен ще ми се случат хубави неща. Така и стана, защото то не може само лошо да има в този живот.

Колкото до онова, което ми се е случило… Искам да призная един грях – откраднах. Откраднах нещо малко, което след това върнах, но честно казано нямах много избор. Бях сама и бях гладна, беше отдавна и онзи, от когото откраднах така и не разбра, но все пак това нещо ми тежи. Само ще кажа, че тази случка се случи на летището в Ямбол. Оттогава мина много време, но въпреки това все още нямам мира.

Все си мисля, че тази постъпка извъртя живота ми в тази посока, но дано не съм права. Аз изкупих греховете и грешките си, поне така си мисля. Сега не ми остава нищо друго, освен да давам онова, което мога и имам на хората, за да бъдат щастливи.

Живка Колева от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.