Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Усетих леденото дихание на Смъртта : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Усетих леденото дихание на Смъртта

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Преди около 4 години се случи така, че една кола ме блъсна на пешеходната пътека. Не беше силно и фатално, но загубих съзнание и видях смъртта едва ли не в очите.
безсъзнаниеОттогава насам имам все един и същ натрапчив сън, който неми дава мира. Сънувам, че потъвам в едно море и известно време не мога да изплувам, а около мен има само акули и нищо друго. Накрая все някак се устремявам нагоре и там има един кораб, който ме спасява от водата и от акулите. Този сън ми се присънва още откакто ми се случи тази катастрофа.

Не знам дали е от безсъзнанието или от нещо друго, но е факт, че се промениха много неща оттогава. По по-различен начин започнах да гледам на живота. Опитвам се да се отпусна и да не мисля, но често разсъждавам за смъртта. Тъжно ми става, но пак добре, че Магда успя да разпръсне тези лоши мисли. Каза ми адреса на една жена, която лее куршум, бях и да кажа, че съм се успокоила, ще е малко. Аз започнах да гледам много по-различно на живота оттогава. На никого не го пожелавам това, но е имало да става.

Колкото до това как продължавам сега, имам пентакъл от Магда, който ме предпазва и ми стои постоянно в чантата

Лалева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.