13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да постигна много в този живот


Аз съм на 23 години много искам да успея в живота. Майка ми сама ме е отгледала и единственото, което имам са съветите, които тя ми даде. Много ми се иска да стане така, че се гордее тя с мен и дано Магда е познала в нейните гадания.
успехПървото нещо, което ми каза вече се сбъдна, въпреки че аз не вярвах много. Преместихме се да живеем на друго място, а ние не сме се местили откакто съм се родила – все тук си живеем. Имам да направя едно нещо само и всичко ще се нареди както трябва, както беше и в старата къща – трябва да си намеря домашен любимец. Иначе за другите неща, които каза, аз все още съм в очакване.

Много е добра Магда. Не казва лоши неща и това най-много ми харесва. Сега искам само да успея в работата, за да мога аз вече да съм в помощ на мама. Тя не че е останала до моите пари, но ще е хубаво малко да си почине. Искам да пътуваме с нея, да ходим някъде, да ни е добре и да й компенсирам всички тревоги, които е изпитала през годините. Дано така да се наредят нещата, че това да се сбъдне. Много искам и знам, че ще го посигна.

Деничка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.