19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съседска непоносимост


И в нашата малка, луксозна, новопостроена, но провинциална кооперацийка нямаше живот – като онази в Пловдив, в която, заради торбичка с боклук, двама загинаха, а трети се превърна в убиец. Съседска непоносимост, доведена до предела, имаше и при нас. Навън е пълно с кисели, ядни и настръхнали физиономии. Но в дома си, където се надяваш на спокойствие и мир да търпиш дивотии, плод на извратени и болни мозъци, не се трае. Да осъмваш окичен с 5-6 черни чорапогащника, накацали по решетките на терасата си, цяла седмица да ти се простира един и същи чул до половината на балкона и хола ти и да се налага да си светиш с крушката от сутринта, ако се оплачеш, да го намокрят пак, а после да го сушат още толкова дни. Да ти се звъни по телефона, за да ти кажат да не простираш след тях, за да не ги хванела твоята магия?!?Дори да искаш да си запазиш нервите и себеуважението, не можеш, рискуваш да се опростачиш като тях. Търпиш ли обаче, някой ден няма да успееш да влезеш в избата си, защото в патрона на бравата ти „досетлив” вампир е пъхнал пластинка за почуда на кварталния ключар. Полицията прави каквото може, но следи и доказателства няма. Най много да пуснат слуха, че те гони параноя, а и ти си първопричина за всичко.

Оказва се обаче, че и такива хора могат да си намерят майстора. В случая това стана благодарение на навременната намеса на пророчицата Магда. Това, което се случи, изненада и мен самата. Първо западна бизнеса с малкото им магазинче в сутерена на блока, после дъщеря им замина в някаква европейска провинция и се чу, че не смее да се върне, за да не се разбере, че не е сполучила, а възрастните й родственици се „оттеглиха” на село, където комай им бе мястото.

В момента апартаментът над нашия е продаден и празен. За съжаление и това може да ти носи радост и те кара да дишаш по-спокойно. Неизразима е признателността ми към единствения човек, който ни спаси от униженията и терора – Магда.

Снежана Русева, Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.