19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магия ме раздели от моя приятел


Бяхме толкова щастливи заедно, сега не иска да ме погледне.
магия приятелИ това заради магията на една, която сега е с него. Не знам как да го кажа, но аз съм меко казано покрусена. Ние имахме най-хубавата любов. Бяхме заедно и аз си мислех, че никой и нищо не е в състояние да ни раздели. Явно грешно съм мислила. Магда потвърди това, че е имало магия, но за съжаление нищо не можеше да се направи. Пак добре че се е отнасяла само за него, а не по принцип да нямам приятели повече.
Аз съм наясно, че не бива да се прави нищо, нито да се отнема някой чужд любим, нито да направя така, че да се привлече, но какво от това. Не мога да направя нищо, за да го върна. Той я гледа буквално в устата и за него няма друга на света. А иначе е грозна като страшилище и е толкова проста, колкото може да бъде само една жена, дето краде чуждите мъже с магия. Знам, че мога да й отмъстя. Ще събера всичките си приятели и ще отидем в Ямбол и ще й дам да се разбере. ама знам, че тя ще дойде тук сега, защото Иван е в Бургас в момента, така че ще имам повод да й кажа всичко, което мисля, че и нещо отгоре.

Мария от Бургас

1 thought on “Магия ме раздели от моя приятел

  1. На мнение съм, че е много по-достойно да се оттеглиш без разговори с цел изяснения и разправа. В противен случай губиш самоуважението си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.