23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той ме заряза и така си спестихме много болка

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Много ни беше особена връзката с него. Хем се обичахме, хем не можехме да се понасяме. Имали сме и хубави моменти, но повечето бяха тежки и за двамата.
тъга
Опитахме се да постигнем някакъв баланс, но не се получи. Той имаше проблеми, които не искаше да си признае. Аз тактично се опитвах да му кажа, че не е прав, но той не искаше да разбере. Държеше на неговото си и това е. Сега останахме приятели и гледаме да не си спомняме за онова, което е било. Иначе, аз имам нов приятел, а той си има нова приятелка, за която даже мисли да се жени. Споделям това, защото връзката ни беше много силна. И май си остава такава. Никога няма да изчезне обичта между нас, но и никога няма да бъде това, което е било.

Гадателката Магда ми даде малко светлина върху бъдещето, защото точно тогава, когато й писах, аз бях в безизходица. Не знаех какво да правя, накъде да поема, как да действам. Успокоих се след като Магда ми каза някои подробности. Не исках да живея с мисълта, че съм провалила бъдещето си, и моето, и неговото. Исках да знам, че съм взела правилното решение. И най-вече – за мен беше важно да знам, че той ще си намери някое момиче, което да го обича такъв, какъвто е, без да го променя. Защото, въпреки всичко, той е добър човек.

Сега съм малко по-спокойна, след като споделих историята си. Надявам се да не ми се случват повече никакви драми, да се концентрирам върху настоящето, за да може и бъдещето да е по-добре.

Радосвета от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.