16.01.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-после имам това, което искам!


Здравейте, казвам се Василия и съм на 29 години от Варна.

заемиИскам да споделя, че най-накрая онова, от което имам нужда е при мен и не смятам да го пусна скоро. Не е нито нов мъж, нито нова любов, нито каквото и да е. Нарича се спокойствие и нямам намерение в скоро време да се отказвам от него. Колкото и да е трудно положението, аз такова спокойствие от години не съм изпитвала. Изплатих си всички банки и кредити и сега ми е спокойно на душата. На никой нищо нямам да давам, свободна съм и даже мога да си позволя някои дребни неща, за които преди дори не можех да си помисля.

Доволна съм, че всичко мина, наистина, камък ми падна от сърцето. И сега вече знам, че и за мен има радост. Гадателката Магда позна и годината, и месеца, в който ще остана свободна от тези задължения, хем й писах в момент, в който отникъде нищо не се виждаше като работа и като заетост. Пожелавам на всички хора, които имат някакви парични неволи, да ги оправят, да бъдат спокойни и никога повече да не им се случват такива неща.

Може и да е било нещо като амбиция, нали, тази дата, която Магда ми каза, защото тя каза, че до август всичко ще бъде платено, но ето че все пак това се случи – по един или друг начин, важното е, че се освободих и вече на никой нищо нямам да давам.

Василия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.