23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Останах сама, но спокойна!


Много съм разколебана дали да напиша, че ми е добре или че не ми е добре така. Разведох се след 11 години доста сложен брак.

разводЗа това не знам още как се чувствам. Не знам, защото бях свикнала както с хубавото, така и с лошото.А лошото беше повече от хубавото. За тези 11 години той така и не се научи да ме уважава. Да ме зачита като човек, да ме поздравя на празниците. Не говоря за рождените дни или имения ден. Той така и не запомни датата на нашата сватба, а за такива лиготии като Свети Валентин – да не говорим. Но пък от друга страна понякога ме изненадваше с дребни подаръчета и внимание точно тогава, когато най-малко очаквах. За тези 11 години създадохме семейство, но не и дете. Той не искаше и аз се съобразих с това.

Както и да е, важното е, че свърши. В такива моменти човек винаги се съветва с врачка и аз съм много доволна задето попаднах на Магда. От нея разбрах, че не е имало смисъл да продължавам с бившия си съпруг. Разривът така или иначе е бил предстоящ. Сега очаквам онзи, който ще ме направи щастлива и с когото ще имам пълноценно семейство. Мисля, че е крайно време да идва, защото чаках достатъчно.

Виолета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.