07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Обичам го и винаги ще го обичам!


Много ни е бурна връзката с моя любим. Ту се караме, ту се сдобряваме, но в крайна сметка сме си заедно.
заедно завинагиЗаедно сме от две години. През това време поне 2-3 пъти сме се карали зверски и след това сме си прощавали. Истината е, че вината за споровете ни е моя. Аз малко дръпнат характер. Опитвам се да се поправя, но все не ми се получава. След последната ни свада писах много отчаяна на Магда. Исках да знам дали ще се съберем отново, или ще останем разделени. Честно казано, макар да ме беше ядосал за пореден път, не ми се искаше да се разделяме.

Щом получих отговор от Магда, не знаех да се радвам ли, да плача ли… Оказа се, че моя човек ми е кармична половинка още отпреди няколко живота. Свързани сме си през времето още. една страна това ме успокои, от друга си казах, че сигурно ни чакат още много бурни години. Каквото и да правим, както и да се държим, ние се обичаме и аз не мога без него, нищо, че от време на време е много обсебващ.

Много благодаря на Магда за съветите и напътствията, които ми даде.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.