10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Хората са зверове!

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Много моля да остана анонимна, защото не ми се иска да провокирам онези, за които ще стане дума сега. Лоши хора е имало, има и ще има. Важното е да се научим да се пазим от тях, да ги игнорираме и да не им обръщаме внимание.
завистнициДопреди няколко месеца аз изобщо не вярвах в магии и разни други такива неща. Беше ми малко странно, когато се заредиха все едни такива лоши неща, както и това да намеря на два пъти странни предмети у дома. Естествено, тръгнах по врачки. Една приятелка ме нави. Тя има доста опит в това отношение. Никоя нищо не можа да ми каже конкретно, нито да направи каквото и да е. Празни приказки и още по-празни обяснения. Случайно попаднах на страницата на Магда във Фейсбук. Реших да й пиша. Магда беше единствената, която конкретно ми назова всичко. Магията ми е била направена от моята снаха. Защо го е направила ли? Ами аз казах на брат ми за нейните изневери. Два пъти я хванах, и то случайно. Вторият път лично тя ме помоли да не казвам на брат ми. Аз нищо не съм обещавала и нищо не съм казвала. Не ми е работа да им се бъркам в живота. Той сам разбра, а тя си помисли, че аз съм казала и затова е било всичко.

Отървах се от магиите с помощта на Магда. Сега и с нея се виждам сравнително рядко. За половин година тя ми образува толкова нерви, колкото през целия си живот не съм събирала. Важното е, че свърши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.