Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Гадателката Магда ми даде сили да продължа напред : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гадателката Магда ми даде сили да продължа напред


Искам да разкажа за моята среща с най-голямото щастие, което ми се е случвало. Аз повярвах в себе си, дадох си шанс да се променя и това, в крайна сметка, се случи.
решение за промянаМного се надявам да не публикувате имената ми. Желая да остана анонимна, защото не искам да карам хората да ме говорят отново. И без това винаги са намирали повод да кажат нещо лошо по мой адрес. Не че ми е пукало някога, но сега, когато успях да оправя по някакъв начин живота си, аз се чувствам наистина длъжна да запазя хубавото само за себе си. Споделяйки го по този начин, искам да кажа на всички вас, които ще прочетете това – не се отчайвайте! Винаги има начин да продължите, колкото и отчайващо да е всичко. Винаги се случва така, че идват по-добри дни. Не може да има само лошо на този свят.

Най-интересното е, че аз бях тотално обезверена, когато писах на Магда. Ей така се бяха заредили едни лоши неща, случки, хора, поводи, че не виждах как е възможно това да се случва точно на мен. Е, след лошото няма как да не дойде и доброто, но аз не виждах нито смисъл, нито нищо. Така или иначе нещата се случиха така, както ги исках и така, както Магда каза. Някой път е достатъчно просто да повярваш.

Искра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.