вт. юни 2nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Бях обсебена от един невероятен мъжТой беше страхотен, но за съжаление вече беше зает. Изживяхме една много кратка, но бурна любов.
невъзможна любовНяма да мога да го забравя, но аз и не искам. Щастлива съм, че нашите взаимоотношения, както и онова, което се случи между нас не нараниха никой и всеки тръгна по своя път. Аз, а и той едва ли някога ще забравим случилото се между нас. И така оставам с впечатлението, че истинската любов е невъзможна.

Колкото и силно и истинско да беше всичко, аз не мога да си представя, че ще градя щастието си на нечие чуждо нещастие. Магда ми даде много ценни напътствия в тази насока. Съветите й ми помогнаха да преодолея мъката… Аз исках да знам дали все пак не е възможно да изживеем любовта си по нормален начин. Нали знаете как надеждата умира последна… Магда каза, че ще възможно, но в някой друг живот. Не знам кога ще е, но очаквам този миг с нетърпение. Искам сърцата ни пак да се слеят в едно и да бъдем като всички останали влюбени.

Благодаря на Магда за съветите, както и за гаданието. Ще имам семейство, но няма да е с любимия мъж, но… на кой каквото е писано…

Една обичаща жена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.