04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта не може и не бива да се крие


Аз имах един несполучлив брак и после изобщо нямах време да се занимавам с нови връзки. Времето ми и всички усилия бяха посветени на децата ми, които отгледах и възпитах абсолютно сама.
любовНо децата пораснаха, хванаха си пътя, започнаха да се оправят сами в живота и аз изведнъж се оказах сама. Големият ми син замина за чужбина, малкият е в София и ги виждам много рядко. Сега те ми помагат и непрекъснато ме питат дали и кога най-после ще си намеря другар в живота. Аз не че не съм търсила, но все нещо не беше както трябва. Докато не срещнах него – мой много добър приятел, който винаги ми е помагал и винаги е бил до мен, но аз съм го възприемала само като приятел. Не знам как започна любовта между нас. Виждахме се, говорихме си и така малко по малко се опознахме в една по-друга светлина. В началото си мислех да не казвам на никой за тази наша малко късна любов, но се оказа, че любовта не може, нито бива да се крие. Сега съм щастлива с него, още повече, че всички знаят и са много доволни. Магда също беше сред хората, които ми каза за тази връзка, но аз тогава не повярвах. Искам сега да потвърдя пред всички, че любовта, за която гадателката ми каза взе че се случи и аз съм много щастлива.

Една късно влюбена жена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.