19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дъщеря ми ми даде най-голямото щастие


Станах баба на най-хубавото внуче.

баба и внучеМного проблеми съм имала в живота, но все съм гледала някак да се справя. Сега вече мога да си отдъхна. Изплатих всички видове заеми, които имах, работата ми е повече от хубава и ми носи повече от стабилни доходи, дъщеря ми завърши висшето си образование и сега работи онова, което винаги е искала да работи и всичко тръгна спокойно и хубаво. Тя дълги години си имаше приятел, с когото се запознаха още докато беше ученичка в гимназията. Сега са заедно с това прекрасно момче и ме дариха с най-хубавото внуче, което може да съм искала. И аз не знам как да го кажа, но съм щастлива и затова се вълнувам толкова.

Преди години писах на Магда. Тогава ми беше трудния период и още не знаех какво ще се случи и как изобщо ще ми се подреди живота. Затова писах на Магда, ако може да ми каже някои неща, да мога да съм наясно дали има светлина в тунела или не.

Всичко онова, което ми се случи, Магда ми го каза, точка по точка. Затова сега пиша, да е ясно, че Магда познава и че всичко, което каза се случи точно така, както го каза.

Една щастлива млада баба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.