Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Намерих любовта и се спасих от самотата : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих любовта и се спасих от самотата


Магда ми помогна да открия любовта в момент, в който изобщо се бях отказала да я търся
открих любовтаРазведена съм, а предишния ми мъж много ме тормозеше. Животът ми беше истински ад. Даже не искам да си спомням сега за това. Дълго време не можех да открия подходящ човек, който да ме обича такава, каквато съм и да ми позволи да го обичам. Сега най-накрая имам до себе си истинско съкровище. Той е най-хубавото, което някога ми се е случвало и аз още не мога да повярвам, че такова щастие ме сполетя така изведнъж. С него сме заедно от три години вече.

Точно преди толкова време писах на пророчицата Магда, ако може да ми каже какво да направя, че да не съм сама. Тя ми направи пентакъл и ми каза да направя един ритуал, който да ме освободи от всичко старо и да започна наново. Много ми е хубав живота сега и надеждата дължа на нея. Дано Господ й дава дълги години здраве и щастие.

В гаданието на Магда се казваше за един приятел, който имам, и който ще ми стане повече от приятел. Аз веднага се сетих кой е този човек и направих първата крачка. Сега гледам смело напред и си подреждам живота така, както аз искам.

Димитрина Гошева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.