11.05.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Обърнах гръб на лошото


Аз съм жена на възраст и не позволявам да ме правят за две стотинки.
злобни хора
Нито пък да ме лъжат или да се възползват от мен. Имахме спор тук с едни мои братовчеди, за едни имоти. Направиха всичко възможно да ме ощетят. Лоши хора, злобни, зли, мислят си, че като имат пари и всичко им е позволено. Но онзи горе не бави и не забравя. Аз по-бедна няма да стана, нито пък нещо друго ще се промени. Животът си е мой и има в него приятели, които са готови всичко да направят за мен.

Магда много ми отвори очите за някои неща и някои хора. Сега ще съм по-внимателна с тях, пък те да се опитват да правят каквото искат. Аз няма да обръщам внимание на онова, което казват и правят. Ще си върша доброто, а то един ден ще ми се върне, сигурна съм. Затова споделям тук с вас колко е важно да не зависите от лошото, да не правите лошо, да не сте злобни и лакоми. Всеки може да бъде такъв, ама пробвайте да не отвръщате на лошото с лошото и ще видите колко е трудно.

Милка Димитрова от Бургас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.