Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Винаги намирам начин да се изправя : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Винаги намирам начин да се изправя


Не ми е трудно да забравя лошото, защото аз не съм злопаметен човек и бързо ми минава, но онова, което ти направи най-близкия човек, друг не може да ти го направи.
сиропиталищеРазбира се, няма да ми е трудно да не обръщам внимание на лошото. Аз съм позитивен човек. Имам всички основания да остана такава. Все пак, това че някой си не е постъпил добре с мен – много важно, то си е за негова сметка. Аз съм израснала по сиропиталищата и такова животинско отношение, каквото имат богатите и доволните, не съм виждала.

Аз знам, че каквото направиш, всичко се връща. Знам, че е по-добре да имаш един истински приятел, а не сто фалшиви. Излъга ме най-добрата ми приятелка, която ми беше повече и от сестра. Простих й. И се опитах да забравя стореното. Обаче то ме преследваше и все си мислех, че и другите ще постъпят така. Затова писах на Магда, да не би да е някаква магия това, да ме предават близки хора.

Оказа се, че няма нищо такова, но аз все пак трябваше да съм сигурна. Не ми се иска да го преживея отново това. Да се разделя с нея и да загубя заради нея човека, когото обичах – това е ужасно, но се преживява. Сега давам само напред и това е.

Мери

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.