13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той ми изневери във Facebook!


Имам приятел от година и 7 месеца и го хванах да си чати с една във фейсбук.
фейсбук изневяраАз много го обичам и гледам по всякакъв начин да му го показвам и доказвам, а той през това време си прави каквото си иска. В интерес на истината никога не съм го подозирала, но по едно време се загнезди едно съмнение в мен. И тогава реших да видя какво ще излезе от цялата работа. Истина е, че той никъде не излиза почти или ако излиза ще сме заедно. Аз все си мислех, че ще бъде само мой, но уви… Той е малко по голям от мен. Аз съм на 21, а той е на 33. Всички ни казват, че разликата не ни личи, но… Знам ли, опитвам се да не мисля за това.

Когато започнах да се съмнявам, реших да го следя къде излиза, къде ходи, какво прави, когато не е с мен. Нямаше нищо. Нищо не можах да хвана. Писах на Магда, дано тя ми каже нещо и каква беше моята изненада, когато Магда ми каза, че той наистина си има нова жена на сърцето. Още повече се изумих – та той не излизаше от нас почти. И тогава ми проблесна. Платих на едни момчета от „Надежда“ да му хакнат акаунта във фейсбук и всичко ми се изясни – той си имаше любовница във фейса! Не сме се разделили още, чакам да му мине онлайн увлечението и тогава да разбере, че има човек до себе си, който наистина го обича.

Катя От София

1 thought on “Той ми изневери във Facebook!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.