27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дойдох в България и намерих щастието


Аз съм от Турция, там съм родена и там съм живяла. Български знам само да говоря, затова помолих моята приятелка Себаха да пише вместо мен.

 

нов съпругС Христо се запознахме по интернет и така започна любовта ни. Няма да ви обяснявам всички притеснения, които имахме. Разбираме се идеално, нищо че той не знае добре турски, а аз български говоря много малко все още. Общуваме си на английски, тъй като и двамата го владеем перфектно този език. Все още сме в началото на нашата любов, но аз вече знам, че тя ще бъде завинаги, защото много се обичаме и защото Магда ми потвърди съмненията, че това е моят мъж.

Нали знаете как е като срещнеш някой човек и веднага разбираш, че той е сродната ти душа. И с Христо стана така. За няма и месец решихме да се срещнем и той дойде на почивка в Турция, после и аз бях в България. Имах си своите съмнения, въпреки всички хубави неща, които се случваха толкова бързо между нас и затова писах на тази гадателка Магда, да видим тя какво ще каже. Много се зарадвах на писмото й, защото беше точно едно към едно с това, което ми каза и нашия ходжа. Всичко ми се подрежда идеално и аз сега съм много щастлива. Опитвам се да свиквам с щастието и да гледам малко по-земно на нещата, но любовта е любов.

Чичек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.