07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бившата му излезе много лош човек


Искам да споделя и аз моята история с вас, за да не се случва на никой.
замръзнала любовАз съм отворен човек и каквото ми е на сърцето това казвам. Имам връзка с едно момче, което познавам още от съвсем малко, били сме в детската заедно. После пътищата ни се разделят и стана така, че се срещнахме отново в университета. И, хоп – започнахме да се обичаме. Беше нещо като все едно и преди сме се обичали, а между нас преди никога не е имало нищо. Магда каза, че сме стари духове и сродни души и затова така се е случило.

Обаче преди мен той е имал една девойка, дето ми направи живота черен. Аз разбирам да съм се появила и да съм имала някакви претенции когато двамата са били заедно. Нищо подобно. Те си се бяха разделили и аз знае за това от самия него.

Тази нещастна, незадоволена женичка ме подложи на всякакви изпитания. Направи ми живота черен, в буквалния смисъл. Говори, злослови по мой адрес, опита се да му наговори и на него някои неща, но той я отряза и не повярва на нито една нейна дума. Тази отровителка ми е била направила дори магия. Добре че съм непукист и продължих напред.

Магда се оказа права за много неща. Сега не съм толкова отворена към хората и си имам едно на ум.

Пенка Христова от Видин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.