07.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не можех да понасям хората


Постоянно си мислех, че някой ми е направил нещо, че говорят зад гърба ми, че имам магия.
обсебенаНа 26 години съм и по принцип не съм някоя, която вярва в такива неща, модерен човек съм. Но откакто баба ми умря нещо ми стана, не знам какво. Нейната баба навремето е била селска акушерка, баячка, знахарка, занимавала се е с билки и такива неща и от баба ми съм чувала, че аз много приличам на нея. Ами честно казано, езотериката никога не е влечала, не и докато не писах на Магда, която ми каза абсолютно същото – имаш прабаба, която се е занимавала с лечителство и други работи. Имаш и ти силата да помагаш на хората, така че се отпусни и действай. И трябва да ви кажа, че в момента, в който се записах да уча за рехабилитаторка, нещо като че ли се промени в живота ми. Това беше преди две години. Трябваше да мине време, за да осъзная колко права е била Магда и как в момента, в който започнах да се грижа за хората, да ги лекувам с масажи и се успокоих. Изчезнаха ми всякакви паранои и страхове.

Сега вече съм омъжена и продължавам да работя, даже имам предложение за един хотел в чужбина. Добре съм, даже много добре и няма как да не благодаря на Магда за стореното добро.

Дария Монева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.