07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда заключи любовта ми само за мен

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Здравейте, пиша ви както обещах, защото останах изключително доволна от онова, което ми се случи през последните месеци.
заключена любовАз имах много проблеми с моя приятел. Уж бяхме заедно, но го чувствах далчен и чужд на моменти. Не че ми е изневерявал, но не съм се чувствала него, да усещам любовта му. А може всичко да е било в моята глава, защото в последствие нещата се оправиха.

Никога не сме имали проблеми, но на мен ми се струваше малко прекалено да сме заедно от четири години, а да не живеем заедно. Не знам защо се случи това, но той все отлагаше. Никой не му е влияел, нито пък да е нямал възможност – имаше. Аз живея сама, можеше да дойде при мен, както всъщност стана, но трябваше да поръчам пентакъл от Магда и чак тогава да се реши. не знам дали е съвпадение или пентакълът наистина е проработил, но е факт, че той се реши на тази стъпка месец или два, не помня точно, след като бях поръчала пентакъла.

Искам да кажа, че аз винаги съм била вярваща. не точно в Бог, но в Съдбата, която прави всичко възможно нещата да се случват по някакъв начин, само че трябва и ти самия да си помогнеш. Нищо не става наготово.

Фанка Йотова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.