16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Земята е пълна с лоши и злобни хора


Колкото лошо съм видяла в този живот, все от близки съм го видяла
как да преодолея трудностите
Не искам да съм лош пророк, обаче те нали хората са казали, че всяко зло е за добро, и че всичко се връща на този свят. Най-много са ме предавали най-близките. И аз не им се сърдя за това. Прощавам на всеки, те да са живи и здрави. С никой не съм си развалила взаимоотношенията, никого не съм обидила, никого не съм наругала, даже напротив. Помагам с каквото мога, но си имам едно наум.

Магда ми каза, че ми е била направена магия. Ами не се учудвам, направена ми е и още как. Само дето аз и на това гледам отгоре-отгоре. казвам си, че Бог е с мен и че нищо не може да ме направи по-силна, отколкото изпитанията и продължавам напред. Магда иначе ми направи и гадание, надникна малко и в моето бъдеще и ми каза много интересни неща. Ако се сбъднат направо няма да съм на себе си. Има нещо вярно обаче във всичко, което ми написа.

И сега стоя и чакам хубавото да ме настигне. Не се отчайва, да ви кажа, вярвам, че за всичко си има причина. Спокойно ми е на душата, защото знам, че съм права за себе си и на никому нищо лошо не съм направила. а иначе трудното щр мине, в това съм убедена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.