08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Обичах го много, но го загубих!


Аз продължавам да го обичам, колкото и грешно да е, колкото и забранена да е тази любов.
Мария
Ние с него сме били съученици едно време, после пътищата ни тръгнаха в различни посоки. И двамата създадохме семейства, само дето моето се разпадна. Сама отгледах децата си, сама за всичко се грижех. Не се оплаквам, справих се.

Преди 4 години имахме среща на випуска и там се видяхме. Нещо се случи на тази среща, не знам какво. И двамата вече не бяхме същите, но тази любов между нас, тя все още тлееше в душите ни и като се видяхме лумна пламък. Съвсем честно ви казвам, никога не съм имала планове да правя нещо такова, никога. То просто се случи.

Хубаво е, че и двамата сме от различни градове. Разделени живеем и това сложи малко спирачки на страстта, която избуя между нас. Все пак няколко пъти се срещнахме, бяхме заедно, колкото и да е грешно. За разлика от много други, той ми каза, че обича и уважава жена си и няма да я напусне заради мен, въпреки че не бил безразличен и към моята любов.

Магда потвърди това, което аз вече знаех, че няма да сме заедно и това сложи точка на моите надежди. Прекъснах тази връзка, колкото и да страдах, но сега ми е по-леко на душата.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.