вт. окт. 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Щастлив съм, че някъде за мен има една надежда

Животът ми стана по-различно хубав с пентакъла на Магда

Животът ми стана по-различно хубав с пентакъла на МагдаДълго време си мислех, че за всичко съм си виновна аз и продължавах да се обвинявам, без да търся някакъв нормален изход от ситуацията.
надеждаИмах онова, което хората наричат лош късмет, но при мен се оказа друго. Бях омагьосана от една моя роднина, всъщност – моята вуйна. Не знам защо ме мрази толкова, като аз живея в друг град, не съм я виждала от години и нищо не й дължа… Но, това е откакто съм се родила и нито аз, нито майка ми, нито баба ми имат обяснение на това отношение.

В крайна сметка стана ясно, че всичко онова, което се е случило с мен, е било по нейна вина. Гадателката Магда откри магията и я унищожи. И това го знам със сигурност, защото измина вече година и нещо, откакто й писах, а при ,мен нещата бавно, но славно започнаха да се нареждат. Имам си прилична работа, смених квартирата, започнах да се срещам с нови хора, отслабнах, макар и малко и не на последно място – започнах да спя по-добре.

По-спокойна съм вече, но все още не ми го побира акъла защо някои хора постъпват по този начин. Явно така им харесва – не знам. Да са живи и здрави и те, и всичките ми врагове. Важното е, че аз съм добре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.