13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бившата остана в живота му, въпреки че бяхме заедно


Той каза, че не може да я забрави, а аз и сама открих колко много се обичат.
съпернициТе са били по-дълго време заедно, отколкото сме ние сега, но въпреки че вече не са заедно, той все още не може да я забрави. Онова, което се случва между тях влияе и на нашите взаимоотношения. Той уж е с мен, а постоянно мисли или говори за нея.

Те са разделени и тя не живее в нашия град, а в София, но въпреки това все си говорят по телефона и той, ако не се чуе с нея, е много нещастен. Няма настроение, става мълчалив… Аз разбрах за нея не от него, а от негови приятели. След това направих една глупост, за която още съжалявам. Взех му телефона и прочетох всички смс-и. Честно ви казвам, такава любов не съм виждала и вече не знам дали ще изпитам. И двамата са като обсебени, нищо, че са далеч един от друг. Гадателката Магда ми каза, че те никога няма да бъдат заедно, но и никога няма да се забравят. Тъпото е, че според нея, ние ще създадем семейство. Аз също го обичам, но не съм сигурна дали той ме обича, щом чувствата му към нея са толкова силни.

Иначе не се държи лошо с мен, но аз знам за нея, усещам я между нас, дори и в погледа му и когато правим любов, аз знам, че той не спира да мисли за нея… И въпреки това не мога да го изоставя… Много ми е тежко, но се надявам да ми мине.

Лилия, на 31 години от Хасково

1 thought on “Бившата остана в живота му, въпреки че бяхме заедно

  1. Мило момиче,няма такова нещо като любов завинаги.Може би му е много прясна раната ,но един ден ще я забрави и ще се отдалечи от нея.Очи които не се виждат се забравят.Това правило важи за всички.Но ако той има някакви надежди че може да се събере с бившата ,то ти ще си винаги резервната гума.Дори и семейство да създадете той ако чака друга ти ще страдаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.