16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Много трудно сложих край на една любов

анорексия


Винаги става така, че онова, което най-много искаме и ни се полага е или далеч от нас или няма как да го имаме.
любов тъгаИ за каквото и да става въпрос, то едно е сигурно – любовта ще е невъзможна. Най-вече онази истинската, хубава, топла и искрена любов. Аз го разбрах най-добре, защото го преживях. Срещнах най-невероятния мъж на света, обичахме се лудо, не, не лудо, ами направо невъзможно. Имаше едно-единствено нещо, което не ни позволи да бъдем заедно. Няма да изпадам в подробности, само ще кажа, че причината не е нито глупава, нито измислена, а напълно реална и уважителна. Сега, когато пиша това, ми е безкрайно тъжно, но не виждам друг начин. Просто няма как. Единственото, което искам, е да е щастлив. Затова писах на Магда. Не за себе си, а за него. Искам, ако има начин, всичко хубаво да се случи на него.

Да има всичко онова, което аз не успях да имам, да направи всичко онова, което аз няма да успея… Искам да е щастлив и животът му да е повече от прекрасен и никога да не си спомня за мен, защото споменът ще му донесе само болка. Искам всеки, който прочете това, да си помисли само за секунда: Нека той да е добре. За мен не мислете, така или иначе свикнах да губя. Така или иначе аз прежувях най-страхотното нещо, което може да преживее човек. Бях обичана и обичах – какво повече да искам от този живот?

Мая Христова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.