19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах нужда от рамо, на което да се облегна


Имаме много голяма разлика с моите родители и през по-голямата част от живота си почти не сме се разбирали както трябва.
силвия

Вината не е тяхна. Трябваше да мине много време и да се случат много неща, за да го разбера това. Сега не съжалявам за всички трудности и лоши моменти, защото така се уча от грешките си и разбирам кое е правилно и кое не е. Единствено съжалявам за времето, което е минало в налагане и скандали и понякога в лошо отношение от моя страна. Не съм идеална и едва ли някога ще бъда, защото все пак съм жив човек, но ми се иска да поправя и да променя някои неща. Сега бавно, но славно съм тръгнала по този път. Може би защото самата аз станах родител и не бих искала моите деца да се държат с мен по този начин.

Гадателката Магда много ми помогна в това отношение. Въпреки, че не става въпрос само за гаданието, което ми направи, аз разбрах от нея много истини за самата себе си и за тях. онова, което Магда ми каза ми даде сили и увереност да превъзмогна себе си и да променя отношението си към моите родители. Много съжалявам за всичко и се надявам занапред да не се случва повече да сме на различни брегове с тях, а заедно да плуваме с лодката на живота.

Силвия Илиева от Пловив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.