06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вярвам и виждам, че животът ми се променя към по-добро


Животът не ми е поднасял изненади, но и нищо съществено не ми се е случвало. Имах чувството, че си кретам все на едно и също място и нищо не се променя около мен.
късметНе съм омъжена, въпреки, че съм на възраст. Сега нямам и приятел, не защото ми е сбъркано нещо, а защото аз не искам. Уморих се да очаквам нещо, да давам нещо, а да не получавам нищо. Само претенции, претенции. Не че съм кой знае колко придирчива. даже напротив – скромна съм и не ми трябва много. Имам приятелки, които разнообразяват живота. Чувствам се добре с тях. И работата ми не е кой знае каква, но поне я има. Някои и това нямат.

В един момент на отчаяние писах на гадателката Магда просто ей така, да се оплача на някой. Не вярвах, че нещо може да се промени. Тя обаче излезе съвсем различна от всичките врачки и гадателки, за които сам слушала и при които съм била. Направи ми пентакъл и ми каза един ритуал, който аз направих и колкото и странно да звучи, оттам нататък животът ми малко по малко започна да се променя. не че се случи кой знае какво – започнах да пътувам повече, а преди ме беше страх от това, защото като малка съм претърпяла катастрофа и така срещам много нови и интересни хора, ходя на различни места, по-разнообразно ми е и по-светло стана около мен. Не се знае какво може да ми се случи оттук нататък, но вярвам, че ще е хубаво.

Нина от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.