13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Преодолях страховете и всичко се оправи


Аз започнах работа в един голям магазин в нашия град, който не е особено голям град и работа трудно се намира.
ново началоНа 22 години съм и за такива като мен е още по-трудно. Опитвам се да се справям и да не се отчайвам, но понякога ми идва в повече. Точно започна нещо и се налага да напусна, защото или няма пари или съкращават персонала. Не съм от най-решителните, даже съм плаха и промените понякога ме плашат. Но така се случи, че дълго останах в нас и много се притесних и изнервих. Не знам какво ми стана. Започнах да си мисля все лоши неща. Депресирах се. Не можех да спя, да ям. Родителите ми и те не са кой знае колко добре – ту имат работа, ту не. Леля ми е в Англия и оттам праща по малко пари, когато може. Изобщо – позната ситуация за много семейства в България.

Гадателката Магда беше единствения човек, към когото се обърнах за помощ. Направих го съвсем импулсивно и не съжалявам. Събрах сили и я послушах. Преместих се в София. Там в началото бях абсолютно сама. Намерих си една малка стаичка в центъра с добра и разбрана хазайка, която не ми иска нито предплата, нито нищо, ами дори ми помогна да се ориентирам. Не се мина много време и си намерих работа, и то добра работа. Сега съм много по-добре и по-спокойна отпреди, благодарение на Магда.

Милена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.