23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Завистта няма да ме убие!


Казвам се Мария и съм на 26. Винаги съм си мечтала да съм мениджър, в очите ми така изглеждаше успялата жена.
МарияИ когато един ден това се случи с мен , бях на седмото небе. В България е така, всички адски държим на работата си, тя е нашия спасителен пояс, но в моя случай аз я вършех за удоволствие и това ме правеше щастлива. Стараех се адски много в офиса, винаги имах листче с дневните задачи, начертани таблици, изготвени доклади и изпреварвах събитията. Опитвах се да съм прецизна във всяко едно отношение, бях просто перфектния служител. И мога да кажа, че не аз имах работата си, а тя имаше мен. Не ми трябваха мъже, това беше губене на време, още не бях достигнала точката към която се стремях от кариерното си развитие.

Затова и уволнението ми дойде, като гръм от ясно небе. Чувствах се изгубена, неоценена! Затова исках да знам защо всичко се срина толкова бързо. Тогава се свързах с гадателката Магда и тя ми каза, че съм имала недоброжелателка в офиса и злите и очи, са допринесли за моето уволнение. Не можех да повярвам, завистта е лошо нещо!Помолих я да ми изготви някакъв амулет, който да ме пази и тя ми изпрати страхотна гривна! Сега отново строя кариерата си, но става по-лесно, понеже завистта на хората не достига до мен, благодарение на гривната на Магда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.