06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече сме заедно и няма по-щастлива от мен!


Здравейте , аз съм Галя. Виждам, че доста хора тук пишат за любовта, така че и аз ще споделя моята история.
галя
Никога не съм се оплаквала от мъжкото внимание, била съм ухажвана и аз съм ухажвала. Но някак си всичко се случваше механично, обичах, но не напълно. И тогава един ден се случи чудо! Знам, че звучи банално, но изведнъж започнах да гледам с други очи на съседа ми. Каквото и да правех той не ме забелязваше. Причаквах го всяка сутрин и тръгвахме заедно към работното си място, започнах да си взимам кафе от където и той си взима. Гледах да се обличам по-предизвикателно, но и това май нямаше ефект. Бях отчаяна, а той кон с капаци. Знаех, че не се вижда с никоя и това беше добре, тогава защо не ме забелязваше?

Тогава се обърнах към гадателката Магда, знаех за нея от една приятелка, на която помогна. Тя веднага ми даде съвет как да постъпя , но няма да ви го издавам, понеже за всеки е индивидуално! Та изпълних заръката й стъпка по стъпка и оставаше само да чакам. Резултата не закъсня, точно след около две седмици на вратата ми се позвъни и кого да видя – Тодор! Бях на седмото небе! Сега сме заедно…и знаете ли? Вече не сме съседи, благодарение на Магда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.