19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Внимавайте какви хора каните в дома си!


Здравейте, казвам се Милена и съм от Варна. Благодаря на Магда за помощта, която ми оказа в труден за мен момент.
съвет за успехПреместих се да живея в по-голям град, за да мога да си намеря по-добра работа и общо взето за да живея по-добре. Заедно с една моя приятелка си намерихме малка квартира , достатъчна за нас двете, започнахме работа на различни места и малко по малко си стъпихме на краката. Бях доволна от живота, който водя, но до един момент. След това, всичко започна да се срива. Загубих работата си, нищо не ми спореше и имах отвратителна мигрена. Съквартирантката ми помагаше с каквото можеше, докато отново вляза в релси, но нещата просто не се получаваха. Ходех на лекар заради мигрената, но там не успяха да ми кажат нищо, само ми изписаха някакви хапчета. С каквото и да се захванех не се получаваше, имах чувството, че съм прокълната или нещо такова. Тогава приятелката ми ме посъветва да потърся друг вид помощ, като например да се консултирам с гадател. Заедно седнахме да потърсим подходящ човек и тогава попаднах на гадателката Магда. Веднага й писах като споделих какъв е проблема. Оказа се това, което най-малко очаквах. Дори не помнех кога бях поканила една от бившите си колежки вкъщи и Магда ми каза да проверя под възглавницата си, там намерих две забодени игли. Явно тя ми е направила магия и оттам идваше целия ми неуспех.

Магда ми изработи амулет, и скоро нещата се оправиха, мигрената изчезна и отново бях на крака. Внимавайте какви хора каните у дома си!Благодаря на Магда, тя е чудесна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.