23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как исках отново да бъдем заедно!


Заради моя глупав инат се разделих с човека, когото обичах най-много от всичко на света.
Милена споделена любов

Аз съм на 28 години, но от дълго време не бях имала връзка, заради минали разочарования. Сега съм щастлива с единствения мъж, който ме обича искрено и честно. Аз също го обичам. Позволих на лоша приятелка да повлияе на любовта ми и да се откъсна от него. Тя постоянно ми казваше, че той я закача, пращал й бил смс-и, писма, които аз така и не видях. Бил с мен само заради нея, за да е по-близко до нея. И този тормоз беше постоянен. А аз, каквато съм глупава и наивна, й вярвах. Така успях да катурна любовта, която беше всичко за мен. Един ден му казах всичко, което тя ми б еше наговорила и се разделихме.

Това беше най-голямата ми фрешка. Виждах, че той е сам и страда, виждах и усещах скритата злоба на приятелката ми, която си остана сама, дори и след като ние се разделихме, и въпреки това бях инат и не приех неговата подадена ръка.

Едва след като се консултирах с гадателката Магда и след като тя ми каза за вредите, които моята уж приятелка ми е нанесла, се съгласих да не обръщам внимание на случилото се, да поговоря с него, за да изгладим недоразуменията. Така се случи единственото нещо, заради което си струваше да се боря – моята любов. Сега отново сме заедно с него, а приятелката ми загуби един ценен другар. Благодаря на Магда за разбирането и подкрепата.

Милена Хитова от Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.