13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда преобрази живота ми


Привет! Казвам се Соня и искам да благодаря на Магда, която преобрази живота ми тотално!
довериеПреди не вярвах в себе си, мислех си, че щастието и късмета ме подминават, но след като се консултирах с нея, нещата се промениха. По принцип имам висше образование за инженер, но така и не можех да си намеря работа по специалността, навсякъде търсеха опит и накрая се примирих и започнах работа в един хранителен магазин, но продължавах да пускам CV-та като луда. Междувременно имах връзка с едно момче, ужким всичко вървеше гладко, но нещата така се извърнаха, че се разделихме.

Странното бе, че това стана когато ме уволниха от супермаркета, явно не им се плащаха осигуровки. Значи в парите ми е бил проблема. Започнах да си търся нова работа, тайно се надявах да започна някъде по специалността ми, но уви. Взеха ме в магазин за обувки, там се задържах известно време, но ми се случиха куп неволи. Обраха ме, баба ми почина, отново ме уволниха и и просто не знаех накъде да поема вече. Бях толкова обезверена и нещастна, имах чувството, че живота отказва да ми даде шанс. Една сутрин докато си пиех кафето вкъщи и се рових из интернет, попаднах на една реклама за гадателката Магда. Казах си, че няма да загубя нищо и се допитах до нея.Тя ми изработи пентакъл и ми даде куп съвети. И ето, че след месец ми се обадиха за работа, като инженер в едно предприятие. Малко след това срещнах и любовта. Благодаря на Магда, тя е изключителна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.