25.09.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда отключи късмета


Здравейте!Аз съм Ира от Плевен и като всички тук съм адски благодарна на Магда.
Ира

Още от малка си мечтаех за принца на бял кон, мислех си, че като се влюбя ще е завинаги и по време на любовта всичко е толкова розово и цветно. Имах няколко провалени връзки зад себе си, но някъде вътрешно в себе си така и не се отказвах от търсенето. Вярвах, че някъде там има човек, който е предназначен за мен и съвсем скоро ще го намеря. Като цяло съм си романтичка и то отчаяна. И ето, че не сгреших, започнах се с едно невероятно момче на моята възраст.

Започнахме да излизаме заедно, прекарвахме си чудесно, а аз малко по малко усещах как семето на любовта расте и расте в мен. Не исках да му признавам, понеже ме беше страх затова дали и той чувства същото, но от това което виждах ме приемаше по скоро за добра приятелка. Това ме съсипваше, не знаех какво още да направя. Стигнах дотам, че реших да потърся гадателка и така попаднах на Магда. Тя ми даде чудни съвети затова как да спечеля Петър. Също така ми направи гривна , привличаща любовта. Толкова силно го желаех, че бях готова на всичко. След като направих това, което ми каза Магда и носих гривната неотлъчно, съвсем скоро Той ми се обясни в любов. Сега сме една щастливо влюбена двойка! Благодаря ти от сърце, Магда!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.