27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магия едва не съсипа брака ми


Казвам се Лиляна и искам да споделя историята си с вас и да помогна на тези, които се колебаят дали да се допитат за помощ от Магда, да го направят.
Лиляна Понеже тази жена спасява животи!Да, тя заслужава да я величаят. С мъжа ми си купихме парцел близо до София и започнахме строеж. През това време нямахме възможност да даваме пари по квартири и отседнахме при родителите му. Не се познавахме толкова добре и бях останала с впечатлението, че майка му е добър човек. Като всяко начало всичко бе розово, отношението и бе перфектно и се чувствах много добре, но после нещата започнаха да загрубяват. Отношенията ми с другата част от фамилията започнаха да куцат, карах се все по-често със съпруга ми и не знаех каква е причината. Приятелите ни, които идваха от време на време на гости също започнаха да се отдръпват, само запознавайки се с тази жена и прекарвайки няколко минути с нея. Дори не подозирах, че тя може да има пръст в цялата тази работа. Майка ми предположи, че ми е направена магия и започнахме да търсим, човек който да ни помогне с проблема, понеже вече почти бях пред развод. Така попаднахме на гадателката Магда и веднага споделих проблема си с нея. Не подозирах колко сляпа съм била и как тази жена е плела интриги зад гърба ми и как е била на косъм едва ли не да провали живота ми.

Послушах Магда и изпълних заръките и много скоро целия този ад приключи. Вече живея спокойно и тази жена е зад гърба ми, това което направих ще запазя в тайна, понеже е твърде лично, но всичко дължа на Магда!Искрено благодаря!

1 thought on “Магия едва не съсипа брака ми

  1. Добър вечер,преди години моята майка ви е писала във вестник „Женски тайни“. Всичко,което сте и писали се сбъдва и до днес.Моля,да ми отговорите и на мен,защо на две сестри децата и внуците немогат да задържат семействата си включително и аз?
    Благодаря ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.